Åreskutans Trafikskola

Om  intensivutbildning

Skaffa B-kortet

Åreskutans Trafikskola har gjort sig känd som en av de främsta trafikskolorna i regionen. Med ett bra rykte och en engagerad personal strävar skolan efter att erbjuda kvalitativ och effektiv körkortsutbildning till sina elever. Särskilt uppmärksammas våra intensivkurser för både bil och motorcykel, som lockar elever från när och fjärran.

När du anmäler dig till oss skickar vi dig en länk direkt till material som gör att du kan börja med teori innan du kommer hit. När du kommer så kollar vi av, vilken nivå du ligger på i din körning, och tar det därifrån. Idag är vi fyra kompetenta trafiklärare och har fem bilar samt en kör-simulator.

Simulatorn funkar bra för en intensiv inlärning då du kan sitta och öva i den och varva det med riktig körning. Intensivutbildningarna är på 2,5-3 veckor på heltid och innehåller tolv stycken 70 minuters-lektioner i bil.

Det är givetvis bra att ha något, körvana innan man kommer hit.

Allt i ett, bokat och klart!

Intensivkurserna här på Åreskutans Trafikskola är utformade för att erbjuda en snabb och koncentrerad inlärnings upplevelse. Genom att kombinera teoretisk undervisning med praktisk körning under en kortare tidsperiod, kan du genomgå hela körutbildningen på ett mer komprimerat sätt. Detta gör intensivkurserna perfekta för dig som vill snabba på processen och få sitt körkort på kortare tid.

-Allt är inplanerat när du kommer, såväl riskettan som risktvåan, teoriprov och uppkörningsdatum är bokat och klart. Allt studiematerial ingår. Uppkörning sker i Järpen. Trafikverkets avgifter tillkommer. Inga överraskningar i form av extrakostnader dyker upp, det enda som kan tillkomma är om vi känner att du behöver köpa till fler körlektioner för att du inte riktigt är redo. Vi har mycket bra statistik i andel som klarar körkortet, och det beror på att vi är seriösa och inte vill släppa fram dig om du inte är redo. Då flyttar vi bara fram uppkörningen.