Åreskutans Trafikskola

Om våra intensivutbildningar

Skaffa B-kortet

Åreskutans Trafikskola har gjort sig känd som en av de främsta trafikskolorna i regionen. Med ett exceptionellt rykte och en dedikerad personal strävar skolan efter att erbjuda kvalitativ och effektiv körkortsutbildning till sina elever. Särskilt uppmärksammas våra intensivkurser för både bil och motorcykel, som lockar elever från när och fjärran.

När du anmäler dig till oss skickar vi dig en länk direkt till material som gör att du kan börja med teori innan de kommer hit. När du väl kommer så kollar vi vilken nivå du ligger på i din körning och så tar vi det därifrån. Idag är vi fem kompetenta trafiklärare och har fem bilar samt en kör-simulator.

Simulatorn funkar bra för en intensiv inlärning då man kan sitta och öva i den och varva det med riktig körning. Intensivutbildningarna är på 2,5-3 veckor på heltid och innehåller tolv stycken 70 minuters-lektioner i bil.

Det är givetvis bra att ha något, körvana innan man kommer hit.

Allt i ett, bokat och klart!

Intensivkurserna här på Åreskutans Trafikskola är utformade för att erbjuda en snabb och koncentrerad inlärningsupplevelse. Genom att kombinera teoretisk undervisning med praktisk körning under en kortare tidsperiod, kan du genomgå hela körutbildningen på ett mer komprimerat sätt. Detta gör intensivkurserna perfekta för dig som vill snabba på processen och få sitt körkort på kortare tid.

-Allt är inplanerat när du kommer, såväl riskettan som risktvåan, teoriprov och uppkörningsdatum är bokat och klart. Allt studiematerial ingår. Uppkörning sker i Järpen. Trafikverkets avgifter tillkommer. Inga överraskningar i form av extrakostnader dyker upp, det enda som kan tillkomma är om man känner att man behöver köpa till fler körlektioner för att man inte riktigt är redo. Vi har mycket bra statistik i andel som klarar körkortet, och det beror på att vi är seriösa och inte vill släppa fram dig om du inte är redo. Då flyttar vi bara fram uppkörningen.

Skaffa MC-kortet

För motorcykelfantaster erbjuder Åreskutans Trafikskola även intensivkurser för MC. Denna kurs ger dig en chans att bli säkra och kunniga förare på två hjul. Utbildningen omfattar allt från grundläggande motorcykelteknik till avancerade körtekniker som krävs för att hantera olika trafiksituationer. Trafiklärarna fokuserar särskilt på att utveckla din uppmärksamhet och förmåga att reagera snabbt, vilket är avgörande för säker MC-körning.

När det gäller intensivkursen för MC har vi som krav att man kört en del mc innan.

En av de avgörande faktorerna för framgången hos Åreskutans Trafikskolas intensivkurser är det engagemang som trafiklärarna visar. De är välutbildade och erfarna yrkesverksamma som brinner för att forma kompetenta och ansvarstagande förare. De skapar en positiv och stödjande miljö där du ska känner dig trygga och uppmuntrade att lära dig och utvecklas.

Välkomna hit och skaffa ditt körkort hos oss